Vinil Germe Tabela

Gradyan geçiş ve imaj olarak resim basabilme imkanları sağlayan bu tür vinil bu tip sebeplerden dolayı çok tercih edilir. Diğer vinil türlerinde bu tip bir baskı yapılamaz.Vinil Germe Işıklı Tabela ve Reklam sistemi büyük boyutlar tek parça yapılabildiği için çok kullanılan bir sistemdir. Ayrıca Bu tip vinile istediğiniz renkte istediğiniz kadar resim basabilirsiniz. Maksimum vinil boyutu ise 5 metre x 50 metre’dir.

Işıklı reklam ve tabelalarda Işıklı (Backlit) Vinil kullanmalısınız. Işık geçirgenliği olmayan bir vinil kullanıldığı takdirde net bir görüntü elde edilemez. Diğer vinil örneklerinde de anlattığımız gibi bu vinil türünde de maaliyeti düşük olduğundan ışık geçirgenliği olmayan normal vinil kullanan firma ve müşteriler çıkacak sonuçta memnun kalmazlar. Sarıyer Reklam olarak bizden Işıksız (Frontlit) Vinil kullanılması istendiği takdirde müşterimizle görüşüp bu işlemin %100 olumlu sonuç getirmeyeceğini açıklıyoruz.

Bu tip vinillerde 2 çeşit germe tekniği uygulanır;

1.Aparatlı Germe Tekniği

Alüminyum iskelet kullanılarak yapılan bu işlemi maaliyetli olmasının sebebi çok iş istemesi ve zaman almasıdır.  Ancak en güvenilir teknik budur.

2.Zımba ile Germe Tekniği

essay writer

Nemli koşullara uygun olarak demir iskelet üzerine tahta destekler çakılır. İskelet ile aynı ölçülerde olan kontraya vinil zımbalanarak tutturulur. Nemli koşulların göz önünde bulundurularak işlem yapılması kullanılan tahtanın şişmesini önler.